Entrega de premios concurso fotográfico - Centro de Estudios Rocieros y Cultura Andaluza en Catalunya (CERCAT)

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Actividades
El CERCAT lliura els seus premis de Fotografia Rociera i de la Feria de Abril

Al voltant de 100 persones van estar presents en el lliurament de premis del VIIIè Concurs de Fotografia Rociera i Ier Concurs de Fotografia Feria de Abril del CERCAT que es va dur a terme el passat 5 de juliol als jardins del Museu d’història de la immigració de Catalunya (MhiC).
En l’acte de lliurament van estar presents l’alcalde de Sant Adrià, Joan Callau (que es va incorporar a darrera hora per coincidir l’acte amb la Trobada Nacional de Bastoners), el diputat adjunt de Cultura de la Diputació de Barcelona, Carles Combarros, el regidor de Seguretat, Convivència i Participació de l’Ajuntament de Badalona, Miguel Jurado, la secretària de Cultura Tradicional i Popular del PSC, Maribel García, la presidenta del Consell General de Germandats i Confraries de Barcelona, Isama Rodríguez, directius de la Federación de Entidades Culturales Andaluzas en Catalunya (FECAC) i de la Fundación FECAC, el president de la Federación Andaluza de Comunidades (FAC), Miguel Montaño, la presidenta de l’Associació de Dones Confrares, Núria Borraz, i el president de la Coordinadora de Joves Confrares de Barcelona, José Antonio Carrasquilla, entre d’altres. També van estar presents representants de diverses entitats de cultura andalusa i germandats rocieres. En els seus discursos, tant Miguel Jurado com Carles Combarros van encoratjar els membres del CERCAT perquè continuessin amb la seva feina de recopilar tota la informació del món rociero i de la cultura andalusa a Catalunya “perquè també és cultura catalana”.
L’acte va començar amb una visita al vagó del Sevillano, que està instal·lat als jardins del MhiC, i en l’interior del qual es troba una exposició sobre el fenomen migratori a Catalunya. Després de la visita, es van lliurar els premis, començant pels guardons del Concurs Fotogràfic Feria de Abril. José Reyes Belzunce, amb la seva imatge “El guitarrista” va ser el guanyador del primer premi dotat amb 150 euros i diploma. Mª Ángeles Chaparro Ramos, amb “Tablao” va aconseguir el segon (100 euros i diploma), Dolores Mª González Tur, amb “La nit lluminosa de la fira” el tercer (50 euros i diploma), i Julia Juan Giner amb “No hay edad en feria” va aconseguir un accésit (50 euros i diploma).
En el VIIIè Concurs de Fotografia Rociera, Paolo Rinelli, amb la seva imatge “El Descanso de los rocieros” va ser el guanyador del primer premi en la categoria “Romiatge del Rocío 2014”, dotat amb 150 euros i diploma. José Reyes Belzunce, amb “Momento crítico” va aconseguir el segon (100 euros i diploma), Agustín Padilla Carreño, amb “Rocío 3” el tercer (50 euros i diploma), i David Reyes Chaparro amb “Emoción 2” va aconseguir un accésit (50 euros i diploma).
En la categoria “Catalunya confrare”, el guanyador va ser Enric Estarli Masjuan, amb “Plenilunio”, aconseguint així els 150 euros i el diploma del primer premi. Jordi Pérez Espejel, amb “El encuentro” va aconseguir el segon (100 euros i diploma), Oriol Fernández Rodríguez, amb “Emoción cautivadora” el tercer (50 euros i diploma), i Doménech L. Alió, amb “La mirada del penitente” va aconseguir un accésit (50 euros i diploma).
Tel. 93 462 18 63
C/ Besòs, 7, bajos
Sant Adrià de Besòs (Barcelona)
Tel. 93 462 18 63
Regreso al contenido | Regreso al menu principal